kr1,790 Inkl. frakt & mva

Non-Stop Dogwear Amundsen Pack

Dette er en høykvalitets kløv til hund utviklet for turer, ekspedisjoner og styrketrening. Amundsen Pack har en Ergonomisk utforming som gjør at den ligger stabilt på hunden. Kløven har samtidig gode justeringsmuligheter for godt feste på hunden samt stort pakkvolum med smarte løsninger. Non-Stop Dogwear Amundsen Packen er designet med et utgangspunkt for å skape mange flotte opplevelser sammen med din beste turkamerat.

Størrelsestabell

Size XXS XS S M L XL XXL
Bredde (albue til albue målt over rygg) 56 cm 60 cm 64 cm 68 cm 74 cm 82 cm 92 cm
Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Produktnummer: I/A Kategori: Stikkord: , , , , ,

For at du og hunden din skal få maksimalt utbytte av turen har vi laget en solid, funksjonell og brukervennlig kløv. Amundsen Pack er brukt på flere ekspedisjoner, blant annet Norge og Svalbard på langs.

Amundsen Pack har to store poser med rulleåpning. Posene er forsterket med kraftig aramidfiber-stoff for å tåle kontakt med kvister og steiner. Over kløvposene er det et lokk i ripstop som også beskytter innholdet mot regn. Lokket har to lommer med glidelås for småting du trenger enkel tilgang til, samt et gjennomsiktig vindu på toppen for kompass eller kontaktinformasjon.

Bak er det en løkke med glidende festepunkt til kobbel. Kløven er utviklet for at hunden skal ha god bærekomfort, men for en optimal opplevelse er det viktig å stille inn og pakke kløven riktig. Kløvposene er utformet for at den tyngste vekten skal bæres over hundens skuldre. Stroppen mellom kløvposene justeres slik at kløven ikke forstyrrer hundens albuer. Kløven er justerbar og godt polstret rundt hals for å tilpasses hundens størrelse og fordele belastningen. En bred brystplate under hjelper hunden å holde kløven stabil og komfortabel. Amundsen Pack er grå og svart med refleks. Kløven er tilgjengelig i størrelse XXS – XXL.

Størrelse

, , , , , ,