God service

Har bare go-ord å si om servicen, Steggen står på seint og tidlig. Anbefaler denne butikken!!!

Tilbakemeldig på servicen

Meget god service + meget bra pris på kikkerten jeg bestillte. Rask levering og topp oppfølging. Tusen takk

Innertelt til lavvo

Var lenge på utkikk etter innertelt til lavvo, valget var enkelt då eg oppdaga at dere hadde eit 4 manns innerteltsom du kan henge opp på eine sida i lavvoen. Ei god løysing for å få ein adskilt sovedel.

God service

Er fornøyd med servicen, god kikkert. Handler nok mer med Dere.

Fornøyd

Hei der, Det jeg liker ved Steggen, er at det er lett å handle. Service er upåklagelig må jo sies, siden jeg fikk klærne veldig raskt. I tillegg er Steggen meget ansvarsfull med tanke på at klærne skal passe. Steggen er nok et sted jeg kommer til å handle masse godsaker fra i fremdtiden også!

God kundeservice

Jeg er veldig godt fornøyd med den behandlingen jeg fikk når jeg bestillte varer . Det tok kort tid før jeg ble kontaktet, og bestillingen bekreftet. Steggen fremstår som meget profesjonelle og trygge å handle med.

Anbefales!

Kjøpte en vintersovepose på Steggen, og det viste seg etter at jeg hadde fått den at den ikke var helt som den var beskrevet på produktinfoen. Den ble levert med kort glidelås, noe som gjør posen mye mindre fleksibel i bruk. Jeg kontaktet da Steggen og forklarte saken. De var da villig til å strekke seg langt for at jeg som kunde skulle bli fornøyd, og jeg fikk tilbud om å kjøpe en sommerpose i tillegg, til sterkt redusert pris. Det vitner om seriøs og god kundebehandling, så jeg vil nok handle igjen på Steggen…….Anbefales.

Personlig oppfølging!

Hei, jeg har handlet en god del på slike nettsider, men dette er første gang jeg har fått personlig oppfølging! At en av Steggens representanter tar telefonisk kontakt for å sjekke at det jeg bestilte var det jeg ville ha! Uvant, men veldig hyggelig. Steggen kan jeg gjerne anbefale til andre som ønsker en grei handel på nettet.

Kundeservice

Meget bra service ved kjøp av Tubbs Mountaineer truge. Forøvrig en truge som jeg anbefaler sterkt! Mvh May.