kr1,190 Inkl. frakt & mva

Non-Stop Dogwear Ly Sleeping bag

Dette er en Lett og funksjonell sovepose til hund. Soveposen passer perfekt til pause eller overnattingsturer. Hvileposen er varm og vannavvisende. Underdelen kan tas av og brukes som hundeseng.

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Produktnummer: I/A Kategori: Stikkord: , , , , , ,

God hvile mellom øktene er viktig for at hunden skal ha det bra, enten det er på jakt, skitur eller topptur i fjellet. Ved å bruke en sovepose vil hunden være varm og komfortabel når den skal samle krefter til neste etappe.

Soveposen er svært lett og tar lite plass i sekken. Ly Sleeping Bag består av to deler som er koblet sammen med en kraftig glidelås. Overdelen er isolert med syntetisk isolasjonsmateriale og kledd i vannavvisende ripstop med en vannsøyle på 5.000 millimeter. Denne delen har egen åpning med glidelås, slik at hunden kan lufte hodet sitt.

Underdelen består av et tykkere isolasjonslag samt fleece som er behagelig å ligge på for hunden. Denne delen har tettvevd nylon på utsiden samt en høyere vannsøyle, 8.000 millimeter. På lune dager kan overdelen tas helt av hvis du kun ønsker en seng til hunden. Soveposen kommer i tre forskjellige størrelser, og passer både små og store hunder. Praktisk oppbevaringspose medfølger. Ly Sleeping Bag er tilgjengelig i én farge, blå.

Størrelse

, ,