kr22,100 Inkl. frakt & mva

Leica Ultravid HD-Plus 8×32

Leica Ultravid HD-Plus 8×32 er førstevalget til alle som er kompromissløse i valg av kikkert og forlanger kun det beste. Den er den kraftigste kikkerten i sin klasse – ideell til å studere detaljer på lang avstand. Ultravid HD-Plus 8×32 er også den mest kompakte i sin klasse og passer fint inn i jakkelommen på alle slags utflukter, fotturer og jaktturer.

Spesifikasjoner:

  • Produksjonsland: Tyskland
  • Vekt: 535gr
  • Forstørring: 8x
  • Objektivdiameter: 32mm
  • Synsfelt v/1000m: 135m
  • Nærgrense fokus: ca. 2.1m
  • Utgangspupill: 4mm
  • Mål (BxHxD): 116 x 116 x 56 mm
  • Øyeavstand: 13.3mm
Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Sammenlignet med tidligere modeller, har den optiske ytelsen til Leica Ultravid HD-Plus 8×32 igjen blitt betydelig forbedret med hensyn til lysoverføring. I tillegg til et lysere visningsbilde, tilbyr Leica Ultravid HD-Plus 8×32 økt kontrast i alle visningssituasjoner, og kikkerten gir klare kontrastfylte bilder både om dagen og i skumringen. Forholdet mellom klarhet, vekt, forstørring og synsfelt gjør den perfekt for de fleste bruksområder.

Nye måter å overføre coating til linseelementene på, under ultra-høyt vakuum med en såkalt “high temperature plasma process”, er mye av årsaken til forbedringene. I tillegg til dette, er prismen laget med et helt spesielt Schott-glass med eksepsjonelle lysoverføringsegenskaper (Schott HT-glass). Den betydelig økte lysgjennomgangen, spesielt i de blå og fiolette bølgelengdene, sikrer ikke bare høyere lysstyrke, men også bedre fargeoverføring og betydelig forbedret bildegjengivelse skumringsforhold. Ellers alle funksjonene i Leica Ultravid HD-Plus-familien forblitt uendret i de nye HD-Plus 32-kikkertene, med optikk av samme høye kvalitet og brukervennlig design.

Leica Ultravid HD-Plus-kikkertene har allerede imponert med sine mekaniske egenskaper. Fokuseringsmekanismen er jevn og presis under alle temperaturforhold, og med kun 1,25 vridning fra nærfokus til lengste avstand. Klarheten på bildet er høy uten å måtte gå på akkord med fargegjengivelse og kontrast. Ultravid HD-Plus-seriens AquaDura®-belegg sikrer krystallklar visning i all slags vær og beskytter linsene mot riper og slitasje. Leica Ultravid 8×32 HD-Plus leveres med neopren nakkestropp, okularbeskyttelse, objektivdeksler og polstret Cordura veske.