kr5,990 Inkl. frakt & mva

Non-stop polar Forest Anojakka hunting jacket

Jegerens førstevalg til postjakt! Denne anojakka holder deg varm gjennom mange stille timer på post og justeres raskt når du skal bevege deg. Laget i lyddempende materiale med ekstra lomme til jaktradioen. Vannsøyle på 15.000 millimeter.

Sikkerhet Tur Hundekjøring
Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Produktnummer: I/A Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , , , ,

Forest Anojakka er en kombinasjon av tradisjonelle plagg og moderne materialer. Inspirasjonen er hentet fra inuittene, som utviklet innovative løsninger for å holde seg varme og tørre selv under de mest ekstreme forhold.

De brukte blant annet et langt plagg hvor varmen kunne lukkes inne når de satt i ro. Sammen med hundekjører Dallas Seavey fra Alaska har vi videreutviklet dette konseptet. Inuittenes designprinsipp holder best på varme, men er ikke praktisk i bevegelse. Det har vi løst med et snøresystem som komprimerer nedre del av jakken til ønsket lengde med et enkelt trekk.

Forest Anojakka er foret med Primaloft Silver, en patentert mikrofiberstruktur som isolerer svært godt og ikke mister isolasjonsevnen selv om det blir vått. Vannavvisende og pustende stoff med vannsøyle 15.000 og pusting 20.000. En stor og praktisk lomme i front som du også har tilgang til fra innsiden av jakken. Stor og romslig hette med lamell for å sy på krage. Forsterkede detaljer i hypalon.

Størrelse

, ,