(1 omtale)

kr1,350 Inkl. frakt & mva

Reinskinn sitteunderlag 5 pk.

Antall: 5 stk. sitteunderlag av reinsdyrskinn med impregnering
Dette sitteunderlaget av reinsdyrskinn er behandlet og impregnert og egner seg godt selv om underlaget kan være litt fuktig.

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Den «lille lune» er i akkurat passe stort format (ca 0,25m²) som lett får plass i bagasjen. Reinskinnet som er avkapp av et helt skinn er behandlet slik at det er mykt og at det ikke røyter. Samtidig er skinnet impregnert slik at det ikke trekker til seg fuktighet. Denne «lille lune» vil bli godt mottatt nesten uansett hvor stumpen plasseres. Dette være seg i hytteveggen, ved skisporet, ved slalombakken, på postjakt og ved mange andre anledninger.

Det vil være variasjon på form, størrelse og farger av hvert sitteunderlag, siden disse er skåret ut fra naturlige reinskinn.

Det er satt sammen pakker på inntil 5 stk, men ønskes et større antall enn dette, gir vi deg et godt tilbud på dette. Send oss en epost så kommer vi tilbake

1 omtale for Reinskinn sitteunderlag 5 pk.

  1. Arild Bjørnetrø (bekreftet eier)

    Nettopp fått liggeunderlagene (kjøpte 2 pakker a 5 stk) veldig fine sitteunderlag, kan absolutt anbefales! Ikke fått testet enda, men varmer sikkert veldig godt!

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.