(1 omtale)

kr1,690 Inkl. frakt & mva

Reinskinn Bukk behandlet 1 sortering med impregnering.
Dette reinskinnet er av svært god kvalitet og gies ofte som bryllupsgave eller ved andre anledninger. Reinskinnet er garvet og samtidig impregnert, slik at skinnet egner seg godt til utebruk.

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Skinnet er garvet som gjør skinnet mykt og behagelig. Impregneringen på undersiden gjør at skinnet er godt egnet til turbruk utendørs. Husk alltid å henge skinnet til tørk etter bruk.

Garvet og behandlet skinn er mykt og holder sin kvalitet lenge. Undersiden er garvet og behandlet med impregnering, så den vil ikke trekke til seg fuktighet dersom den ligger på en fuktig plass. Reinskinnet er lett og egner seg godt til bruk på tur, på snøen,  i en hyttestol i solveggen eller som pynt på gulv eller vegg.

Husk alltid å henge skinnet til tørk etter bruk.

Reinskinn, Bukk behandlet:
» 1. sortering
» Garvet,  behandlet og impregnert
» Størrelse: Bukk 150-160cm
» Bredde: Varierende fra ca  80-90cm

Pelsberedet reinsdyrskinn til pynt og nytte finnes i mange farger. Noen er ensfarget, (også hvite), andre har flere farger med sjatteringer og mønster. Skinnene har best av å henge på vegg – da kan man ha glede av det i mange tiår. På hytta, i hall og stue.

1 omtale for Reinskinn Bukk impregnert 1 sortering

  1. Arild Bjørnetrø (bekreftet eier)

    Fikk nettopp liggeunderlaget i posten og er ekstremt fornøyd! Jeg har vært i kontakt med de og ønsket et så langt liggeunderlag som mulig. Her leverte de bra, fikk et på 164 cm og veldig fint! Kan absolutt anbefales! Har ikke fått testet det enda, men det varmer nok veldig bra under soveposen!

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.