kr5,990 Inkl. frakt & mva

Non-stop polar Jakka

Non-stop polar Jakka er en lett og funksjonell vinterjakke som gjør det mulig å være aktiv med hunden i all slags vær! Jakken er utviklet for hundekjøring og ekspedisjoner og holder deg varm selv under de mest ekstreme forhold.

Nullstill
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med
Varenummer: I/A Kategorier: , , , , , , Stikkord: , , ,

Hundekjørere stiller høye krav til funksjonalitet og kvalitet. Her er alt samlet i ett og samme plagg. På utsiden har Jakka flere store lommer som gjør det enkelt å organisere utstyret du har med deg. Lommer i ulike størrelser er det også flere av på innsiden.

Nettinglommen i ryggen rommer en drikkeblære. De mindre lommene kan brukes til å holde telefon, GPS, batterier eller votter varme. I front er det fire løkker hvor du kan henge votteholdere, nakkeliner eller andre småting du ønsker lett tilgang til. Dunfylte stormflapper rundt livet, halsen og på innsiden av glidelåsen hindrer kald luft i å trenge inn. Jakken er fylt med høykvalitets gåsedun i en boxwall-konstruksjon som sørger for jevn fordeling av isolasjonen.

Ytterstoffet er i solid og vanntett polyester ripstop med 15.000 millimeter vannsøyle. Den oransje Jakka har ekstra forsterkning i front og på armene. Innsiden er kledd med glatt nylon ripstop. Du kan ikke risikere at glidelåsen blir ødelagt i streng kulde, derfor har vi brukt en kraftig toveis YKK glidelås i front. Jakka dekker godt rundt hals, munn og nese. Den har en romslig, justerbar hette med plass til hjelm på innsiden. Bak er det en stor løkke forsterket med hypalon for å henge opp jakken.

Jakka er svært lett og har god bevegelighet. Vinterjakken er tilgjengelig i fargene blå, lilla og oransje. De funksjonelle detaljene har kontrastfarger som gjør dem lette å finne. 3M refleks for synlighet i mørket.

Farge

, ,

Størrelse

, , , , ,