Non-Stop Arctic jakka Pro

Non-stop polar Jakka er en lett og funksjonell vinterjakke som gjør det mulig å være aktiv med hunden i all slags vær! Jakken er utviklet for hundekjøring og ekspedisjoner og holder deg varm selv under de mest ekstreme forhold.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Produktnummer: I/A Kategorier: , , , , , , , , , , Stikkord: , , ,

Non-Stop Arctic jakka Pro er en svært varm og allsidig vinterjakke utviklet for ekstremt kalde forhold. Denne jakka er testet til det ytterste av hundekjørere i Norge og Alaska.

Arctic jakka pro er en videreutvikling av den originale Jakka, en dunjakke som gjennom flere år har blitt brukt av hundekjørere i arktiske strøk og på ekspedisjoner.

Ingenting slår dun som isolasjonsmateriale i streng kulde, men vi så også behov for å optimalisere isolasjonsevnen i fuktig vær da forholdene i fjellet endrer seg raskt. Vi løste dette ved å bruke et lag av syntetisk isolasjon over dun fylt i en skråstilt boxwall-konstruksjon. PrimaLoft® Silver minsker mulige kuldebroer, samtidig som det beholder isolasjonsevne ved kondens og fukt. Over skuldrene er laget av syntetisk isolasjon ekstra tykt. Isolasjonen er beskyttet av et vind- og vannavvisende ytterstoff.

Rundt livet, i halsen og langs den solide toveis glidelåsen er det dunfylte stormflapper som reduserer varmetap. Denne vinterjakka har også en stor, dunfylt hette med bred krage som beskytter hals og ansikt mot vær og vind.

På utsiden har Arctic jakka pro har fire romslige, isolerte lommer. På jakkas innside har du en isolert lomme, samt tre lommer i netting På ryggen er det i tillegg en stor nettinglomme beregnet på vannblære. Votter og annet lett utstyr kan festes i slitesterke Hypalonløkker på brystet. Dersom du ønsker å bruke skulderstropper har Arctic Jakka pro festepunkter for dette.

Non-stop polar Arctic jakka pro har unisex passform og er tilgjengelig i størrelsene XS-2XL. Denne jakka kommer i fargene blå og lilla.

Technical Specifications
Outer fabric 1: Polyester 3layer membrane, 10.000 Waterproof, 10.000 breathable
Outer fabric 2: Polyester 2,5layer membrane, 15.000 Waterproof, 15.000 breathable
Inner fabric: Nylon ripstop lining
Insulation: 450g, 800fp goose down/ Primaloft silver 60gr/sqm shoulders 200gr/sqm
Threads: Nylon
Zipper: Ykk VISLON 8, Aqueguard
Trims: POM
Hypalon loops
Neopren
Sizes: XS-2XL (Unisex)
Colors: Blue, purple

Farge

,

Størrelse

, , ,