kr6,490 Inkl. frakt & mva

Non-Stop Dogwear Arctic Pro+ jakka

Svært varm og beskyttende vinterjakke med innovativ materialkombinasjon av 800FP høykvalitetsdun og PrimaLoft® Silver. Dunjakka er utviklet for å optimalisere varme og mobilitet. I kombinasjon med praktiske detaljer er dette en unik jakke for ekstreme forhold.
 

Hundekjøring Tur Sikkerhet
Kjøp nå med
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Produktnr: I/A Kategorier: , , , , Stikkord: , , , ,

Mange timer bak på sleden har gitt oss førstehånds erfaring med viktigheten av varme og funksjonelle klær. Sammen med et internasjonalt utøverteam, bestående av noen av verdens beste hundekjørere, har vi utviklet en ekstremt varm og funksjonell dunjakke som er optimal for turer, aktiviteter og ekspedisjoner om vinteren.

Arctic jakka pro+ er vår best utstyrte vinterjakke. Den kommer med skulderstropper og har totalt seks praktiske lommer i front.

Ingenting slår dun som isolasjonsmateriale i streng kulde, men vi så også behov for å optimalisere isolasjonsevnen i fuktig vær da forholdene i fjellet endrer seg raskt. Vi løste dette ved å bruke et lag av syntetisk isolasjon over dun fylt i en skråstilt boxwall-konstruksjon. PrimaLoft® Silver minsker potensielle kuldebroer, samtidig som det beholder isolasjonsevnen ved kondens og fukt. Over skuldrene, som er utsatt ved nedbør, er laget av syntetisk isolasjon ekstra tykt. Isolasjonen er beskyttet av et vind- og vannavvisende ytterstoff.

Rundt livet, i halsen og langs den solide toveis glidelåsen er det dunfylte stormflapper som reduserer varmetap. Denne vinterjakka har også en stor, dunfylt hette med bred krage som beskytter hals og ansikt mot vær og vind.

En god vinterjakke skal ikke bare være varm. Den bør også være funksjonell. Derfor har vi utstyrt Arctic jakka pro+ med flere praktiske og lett tilgjengelige lommer. På utsiden er det fire romslige, isolerte lommer og to uisolerte lommer. På jakkas innside har du en isolert lomme, samt tre lommer i netting som er ideelle for tørking av klær eller potesokker, oppbevaring av batterier, snacks og lignende. På ryggen har du i tillegg en stor nettinglomme beregnet på vannblære. Plasseringen gjør at vannet ditt ikke fryser. Votter og annet lett utstyr kan festes i slitesterke Hypalonløkker på brystet. Denne jakka kommer med skulderstropper.

Arctic jakka pro+ har unisex passform og er tilgjengelig i størrelsene XS-2XL. Denne vinterjakka kommer i fargen svart/grå.

Størrelse

, , , , ,