kr10,990 Inkl. frakt & mva

Nyhet får avstand i meter angitt på justeringsrattet – bare på Minox HG!
Fostørrelsesgrad: 8x
Synsfelt på 1000 m avstand: 130,9 meter
Nærgrense:2 meter
Størrelse:125x127x50 mm
Vekt:605 gram
Vanntett ned til 5m dyp.

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kategorier: ,

På Minox HG holder det med EN RUNDE! Dette er Minox alene om, og det er selvsagt patentert. Med denne nye løsningen kan man da altså få avstand i meter angitt på justeringsrattet – bare på Minox HG!

Minox’ ingeniører har utviklet innovative M*Coating , en helt ny type overflatebehandling av linser med hele 21 lag. Dette nye systemet håndterer hver bølgelengde av det synlige lyset og øker lysinnslippet til opptil 92% samt forbedrer fargemetningen,de skarpe detaljene, billiansen og kontrasten. Dessuten er nye Minox HG-serien utstyrt med ett av Minox’ nyutviklede optisk system, med intern antirefleksteknikk for ytterligere å forbedre kontrasten. Utviklingsteamet beregner at kontrasten har økt med ca.17 % – unikt ved sammenligning.

Enda en milepæl plasseres med den nye teknikken MinoBright. Med denne nyutviklede teknikken – som bygger på et samarbeid mellom Minox-ingeniører og det Carl Zeiss-eide firmaet Schott AG – er en forbedring av speilteknikken i de prismer som reflekterer lyset.
Denne sølvbaserte coatingen garanterer en forbedring av refleksjonen med opptil 99,8%. Innovatørene og ingeniørene har altså gjort sitt ytterste for å skape ikke bare noe som er bra, men for å skape det beste.

Naturligvis er det ikke nok med ny teknikk og nye ideer for å nå den absolutte toppen. Også velprøvet teknikk er benyttet. Samtlige modeller i den nye serien har asfæriske linseelement – for å få den beste skarpheten over hele bildet.
Og like naturlig er det at Minox bruker sin egen innovasjon med Argongass som fyll istedet for den gamle metoden med nitrogengass. Edelgassen Argon har vist seg å ha mye bedre egenskaper enn nitrogen, og alle kvalitetskikkerter fra Minox har Argongass som fyll.

Konstruksjonen er designet og balansert for å “ligge rett” i hånden med et bra og enkelt grep. Okularet er av typen “twist-up” med 4 individuelle Klick-stopp for økt frihet ved øyeinnstilling. Fokuseringshjulet er ekstra stort for beste funksjonalitet, og utstyrt med et såkalt “Cross Curl” = Ekstra grepvennlig. Minox HG-kikkertene leveres med spesialdesignede vesker og nakkerem.

Det hersker ingen tvil om at Minox viser sine ambisjoner for framtiden. Ambisjonen er å bli en av de absolutte markedslederene på kvalitetsoptikk. Nye Minox HG-serien det optimale valget for ornitologer, jegere, vandrere, naturentusiaster, politi, militære – kort og godt alle som vet hva som kreves av en meget bra kikkert, og som har meget høye krav. Minox HG-serien er ikke bare en kikkert – den er det aller beste som kan fås tak i.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.