kr3,690 Inkl. frakt & mva

Trollheimen Superlight Winter Lady

Ekstra varm dunsovepose
Solid vinterpose for damer med perfekt balanse mellom varme, vekt og volum.

Høydepunkter

  • Shingle konstruksjon
  • Høy varme-til-vekt-ratio
  • Komfortabel og varmeeffektiv passform
  • Vannavstøtende og pustende fibermateriale
  • Økt komprimeringsevne, isoleringsevne og gjenvinning av materialets opprinnelige form
  • Anatomisk tilpasset hettefotboksen er designet for at foten skal hvile naturlig utover og til siden for optimal termisk effektivitet og komfort
  • Integrert og formet nakkekrage
  • Anti-snag glidelås som åpner og lukker enkelt uten at den setter seg fast i materialet

Kjøp nå med
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Helsport Trollheimen Superlight Winter Lady

Trollheimen Superlight-serien tilbyr lette og varmeeffektive soveposer i syntetisk fiber. Med det nye Thermolite T3 Ecomade-materialet og shingle konstruksjon, har vi designet en sovepose som er lett og tar liten plass, er enkel å komprimere og som gir en luksuriøs sovekomfort. Trollheimen Superlight-serien er perfekt for vektbevisste eventyrere som drar på tur med risiko for å bli våt. Dette gjelder spesielt i vått klima og om du sover under åpen himmel, med en tarp eller i hengekøye. Fiber er også et ypperlig valg for deg som er allergisk mot dun.

Vi har designet posen med den varmeeffektive og komfortable passformen som er tidligere brukt i våre Rago-soveposer. Passformen eliminerer alle kuldepunkter, som resulterer i en høy vekt-til-varme-ratio for syntetiske soveposer. Dette er den nærmeste følelsen du kommer dunsovepose.

Shingle-konstruksjonen bruker overlappende fiberlag i stedet for et enkelt teppe. Dette gir økt bevegelighet og det fanger varm luft bedre enn et enkeltteppe. Fiberet er også veldig komprimerbart sammenlignet med standard fiberteppe og har en myk dunfølelse. Vi har benyttet et delvis resirkulert fyll som møter våre standarder for termisk effektivitet. Thermolite T3 Ecomade er konstruert med innovative fibre for økt isolasjonsevne og bedre pusteevne.

Trollheimen SL-serien kommer i to versjoner, standard og winter, og begge modellene leveres i både standard og lady. Lady har ekstra isolering rundt fotenden for økt varme og komfort.