Ørretfiske – Femunden

Ørretfiske – Femunden FEMUNDEN: Lars Monsens tilstedeværelse på tv-ruta denne vinteren fra Femunden, med sine innbydende og friske villmarksturer, gjorde at det fristet med et besøk i dette terrenget. Første… Les mer

0 comments
Down-Under

Ørretfiske på New Zealand

Når en først begynner å drømme, er det fort gjort at presset for virkeliggjøring melder seg. Det skadet heller ikke med noen timer foran TV’n med DVD filmen – Ørretjeger’n – New Zealand.

0 comments
ørretfiske-hardangervidda

Ørretfiske på Hardangervidda

ØVRE EIDFJORD: Første dagen er like tung, uansett om man går 2 eller 10 timer. Denne gangen prøvde vi den andre varianten, og rakk frem til Bersavikvatnet på ettermiddagen. Det var utrolig å komme til favorittvannet første dagen.

0 comments
ørretfiske-veivatnet-hardangervidda

Fiske tips – Veivatnet, Hardangervidda

Ørreten som ble halt på land veide hele 1,4 kilo og rommet godt som middag samme kveld. Det er en gjenganger at det var Droppen nok en gang som stod ansvarlig for bittet.

0 comments
ørretfiske-Stabbursdalen-alta

Ørretfiske i Finnmark

STABBURSDALEN: I starten av årets fiskesesong vokste interessen for fluefiske hos min bedre halvdel. Det skulle bare noen små bitevillige ørreter til, som røska og reiv i ei lita flue ytters på fortommen, for at hun ønsket å utvikle sine ferdigheter innen fluefiske.

0 comments
Test_Tubbs_Truger

Test TUBBS Altitude 30″ – truger

TEST mars 2004: Det stilles ekstra krav til utstyret når en skal på støkkjakt på ryper vinterstid. Jeg har vært på vinterjakt med ski på beina og staver i hendene, men det har aldri gitt den optimale opplevelsen.

0 comments
test-marlin-7pps-papoose

Test Marlin 70 PSS – Papoose

TEST fra januar 2004: Vinterjakt etter ryper blir mer aktuelt og behovet for et salonggevær har meldt seg. Jeg må vel også tilføre at Gunslinger har hjulpet mye til med slike tanker.

0 comments

Oppskrift på Ryper

Oppskrift på ryper. Denne retten er ingen nyhet og har sikkert blitt tilberedt slik i generasjoner. Skulle formodningen Arne Brimi ramle over denne oppskriften, må han gjerne komme med innspill.

0 comments

Rypejakt i Folldal

Jaktterrenget i Folldal er stort og fjellmassivet ligger på godt over 1000 m.o.h. Vi var usikre på hvor mye snø som kunne ligge i fjellet, men vi tok sjansen på å legge igjen skia hjemme.

0 comments

Test Skytesimulator

Rypesteggen var nylig invitert på testskyting av en jaktsimulator med navn ShotPro 2000. Audun Johnsen, som er ansvarlig for dette produktet

0 comments