Tilbud!

kr2,990 Inkl. frakt & mva

Modell 30 36
Mål i tommer 9 x 30 10 x 36
Vekt pr par i kg ca 2,40 ca 2,63
Personvekt i kg 77- 114 100-136
Nullstill
Kjøp nå med
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Tubbs White Mountaineer Hunter XD er den beste trugen Tubbs noen gang har laget. Ny ramme som gjør den enda mer behagelig på hardt underlag. Spesialdesignet stegjern gir godt feste uansett type vinterføre. Tubbs toppmodell!

Tilfredstiller NATO/US military krav

Tubbs White Mountaineer Hunter XD er laget for å tåle de helt ekstreme påkjenninger, og tilfredstiller NATO/US army sine krav. Trugene har en ekstra slitesterk ArcTec+ duk, som tåler det meste av hva norsk natur har å by på.

Er du mye på jakt eller går i spesielt ulent terreng, vil Tubbs White Mountaineer Hunter XD være det riktige valget for deg. Med stegjern som tar deg opp de bratteste lier og det pattenterte Activelift systemet som gir deg bedre vinkel i oppoverbakker, er du godt skodd for alle typer underlag. Dyp snø eller isete fjelltopper, Tubbs White Mountaineer takler det meste.

Historien om Tubbs går helt tilbake til 1906 i byen Norway i USA, hvor Walter F. Tubbs startet å lage truger. Trugene har gått fra å være laget av hvit asketre, til robust aluminium og kompositt som stadig blir designet mer innovativt. Merket Tubbs har vært en pioner innen amerikansk truge-industri og er fortsatt en av de ledende innen bransjen.

Størrelse

,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…