kr2,790 Inkl. frakt & mva

Swedteam Ridge Pro jakke

Jaktjakke i kort modell med det verdensrevolusjonerende kamuflasjemønsteret DESOLVE®.

  • Ytterstoff: 100 % Polyester
  • Membran: 100 % Polyuretan
  • Fòr: 100 % Polyester
Nullstill
Kjøp nå med
Varenummer: 100057 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , ,

Med Ridge Pro får du en kort, smidig jakke som passer spesielt godt for aktiv jakt. Produsert i et lydløst materiale og utstyrt med COVERTEX® for beskyttelse mot vann og vind. Jakken har mange spesiallommer tilpasset for både høyre- og venstreskyttere. Litt tightere passform.

Desolve® Veil kamuflasjonsmønster:
Den ultimate kamuflasjen i skog och mark finner du i de brunaktige fargene som ofte forekommer i nordiske landskap. Mønsteret har skarpe kontraster som lurer dyrets øyne og bryter ned din mennesklige form, hvilket gjør deg usynlig på alle hold. Veil er et fleksibelt mønster som fungerer i mange foskjellige forhold, men aller best passer det i miljøer som skog eller åpne landskap.

Desolve® Fire Pixelcamo/orange
Synlig for mennesker – usynlig for dyret. DESOLVE® Fire™ er akkurat som de andre DESOLVE®-mønstrene designet for å lure dyrenes syn. Klovdyrs fargeoppfattelse kan sammenlignes med fargeblindhet, der toner i rødt og grønt er spesielt vanskelige å skjelne. Med DESOLVE® Fire™ blir du godt synlig for jaktkollegene, men i dyrenes øyne er du ikke der.

Størrelse

, , , , , , ,

Farge

,

Du liker kanskje også…