kr25,400 Inkl. frakt & mva

Swarovski Z8i kikkertsikte 1-8×24 L4A

EKTE 8x ZOOM. Enestående synsfelt, flere detaljer. 8x zoom sørger for at du er perfekt utstyrt for enhver jaktopplevelse. Mange års innsats ligger bak utviklingen av dette optiske mesterverket med lang rekkevidde. Det er takket være dette at 8x zoom kunne implementeres i et slankt rør som passer til ethvert jaktvåpen når det gjelder design og vekt.

Egenskaper:
Vekt: 515g
Forstørring: 1-8x
Objektivdiameter: 24.00 mm
Utgangspupil: 8.1-3.0 mm
Synsfelt v/100m: 42.5-5.3m
Mellomrørdiameter: 30.00 mm
Lengde: 301.00 mm
Øyeavstand: 95.00 mm

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med

Swarovski Z8i kikkertsikte 1-8×24 L4A

KOMPROMISSLØS SKARPHET. Igjen tar SWAROVSKI OPTIK ting til et nytt nivå med Z8i-siktets optiske system. Den raske oppdagelsen av mål, spesielt når du inntar posisjonen raskt, omdefinerer brukerkomfort. Z8i tilbyr også kompromissløs bildedefinisjon fra den minste til den største forstørrelsen.

RASK OPPDAGELSE AV MÅL. Det sofistikerte optiske systemet sikrer utmerket brukerkomfort som legger til rette for rask oppdagelse av mål. FLEXCHANGE, det utskiftbare 4A-IF-reikkelet, tilbyr stor fleksibilitet.

TETT PÅ MÅLET

«Z8i er bevis på at et kraftig kikkertsikte også kan sette nye standarder når det gjelder design og ergonomi. Det elegante 30mm røret og belysningsenheten gjør ikke bare kikkertsiktet attraktivt å se på, men gjør det også raskere å håndtere.» -Swarovski Optik

DESIGNEN UTTRYKKER OPTIMAL YTELSE

«Z8i-siktets imponerende 8x zoom symboliserer mer enn allsidighet. Det representerer kompetansen vi har opparbeidet fra egen jakterfaring. De unike innovasjonene våre fortsetter å glede jegere. Og vi fokuserer på kontinuerlig forbedring.» -Swarovski Optik