kr6,870 Inkl. frakt & mva

Ravnø Exoskeletal CF | Jötunn – Modular karbonfiber ramme- og ryggsekk med hurtigutløser for våpen.

Sekk hovedkammer 80L.
Frontlommer 5L.
Frakthylle 45L.
Maks kapasitet: 130L.
Tørrvekt: 2680 g med ramme – uten hurtigutløser* for våpen.

Vi har utviklet en ny pakkrammesekk med utgangspunkt i vår kevlarforsterkede karbonfiberramme, spesialkonstruert for å fungere som bæremeis – og for å tåle store belastninger.

Nullstill
Kjøp nå med
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Varenummer: 009 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Det er få ting som gir mer ærefrykt enn å forsøke å lage en pakkrammesekk i verdensklasse. Nordmenn er født med ski på beina, men de er født med sekk på ryggen også!

Nærmere tre og et halvt år i utvikling. Vi har tegnet, konstruert, kastet, begynt på nytt mange ganger underveis. Resultatet er en robust lettvektssekk med kapasitet i øvre mellomklasse.

Etter lang tids utvikling fikk vi produsert en kevlarforsterket karbonfiberramme. Robust nok til å tåle de fleste påkjenninger, fleksibel nok til å være behagelig å ha på ryggen og lett nok til at vi kunne bruke det materialet vi ønsket på selve sekken – CorduraD1000. Prototyper er brukt, testet og kjørt hardt – satt under kunstig påkjenninger, felttestet og mishandlet for å se hva sekk og ramme tåler. Den tåler ekstremt mye.
Vi er veldig stolte av hva vi har fått til – du vil få mye glede i mange år med en Ravnø Exoskeletal Jötunn sekk.

*Hurtigutløser for våpen er standard på alle sekker. Lett å demontere dersom du ikke har behov for det. Bæremeis med ramme og uten sekk veier 1.5 kg.

Ravnø 10-årsgaranti.*

Farge

, ,