kr12,690 Inkl. frakt & mva

Forstørrelsesgrad: 8,5x
Synsfelt på 1000m: 102 meter
Skumringsfaktor: 21
Avstand mellom øynene: 19,4 mm
Nærgrense: 3,5 meter
Værbeskyttet: Ja
Garanti: 30 år
Størrelse (BxHxD): 176 x 133 x 85 mm
Vekt: 775 gram

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kategorier: , Stikkord: , , , , ,

Minox HG 8,5×52 BR
Minox HG er en serie kikkerter med den aller beste kvaliteten. High Grade-linsene er utviklet i samarbeide med det tyske merket Schott AG, et foretak i Zeiss-gruppen, noe som lover kvalitet i Minox-tradisjonens fotspor. M*Coating betyr 21 lag med antirefleksbehandling for å eliminere lysrefleksjoner og bedre kontrast, slik at bildet er så klart og tydelig som mulig. Minox ingeniørene har dessuten utviklet en fokuseringsring (FCF) med mindre enn en gjenge, noe som gjør at avstand vises på justeringsringen.

Minox er den eneste produsenten som fyller kikkertene med Argon-gass. Årsaken er at Argon holder seg lengre inne i kikkerten, og dermed minimeres risikoen for framtidige problemer med kondens. Derfor gir Minox selvfølgelig 30 års garanti på HG-serien.

Utfordringen med å konstruere en kikkert er å få optimalt med lys til øyet. Ingen kikkert slipper 100% av de lysstrålene som kommer inn gjennom frontlinsen. Minox HG slipper dog gjennom mer enn 99%. Dette er mulig å gjøre, dels pga de 21 lagene med antirefleksbehandling som alle linseelementene har, men også med de spesialdesignede speilene. Lyset, som komprimeres via optikken, passerer speil som er behandlet med Minobright – disse speilene stjeler bare 0,2 % av lyset – en egenutviklet detalj som sikrer toppkvalitet.

Naturligvis er linseelementene asfæriske, noe som gir skarphet helt ut i kantene. Billigere kikkerter har som regel bare bra skarphet i midten av bildet. De beste kikkertene stiller krav på alle detaljer, og å ha skarphet på hele bildet er en selvfølgelighet for Minox HG-serien. Hele produksjonsprosessen for Minox HG-kikkerter gjøres i Tyskland – ingenting overlates til tilfeldighetene!
Minox logotype

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…