kr5,590 Inkl. frakt & mva

Leica Pinmaster II

En avstandsmåler måler avstand ved at en laser skyter og treffer et punkt og som igjen går tilbake til utgangspunktet og oppgir hvor lang avstand det er mellom disse to punktene. Dette oppgis da inni enheten. Ved å måle avstanden mellom to punkter får man et mer nøyaktig utgangspunkt enten man bruker avstandsmåler for jakt eller man bruker den når man spiller golf.

Forstørring 7x
Gruppe 1 Optikk
Gruppe 2 Avstandsmåler
Kjøp nå med
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Leica Pinmaster II

Leica’s nye Pinmaster er en laser avstandsmåler spesielt konstruert for golfere. Den gir nøyaktige avstandsmålinger til pinnen og hindringer på banen, noe som forenkler valget av rett kølle. I tillegg til presise enkeltmålinger har den panoreringsmode hvor målinger gjøres kontinuerlig over terrenget, selv under vanskelige siktforhold.

Den meget populære Leica Rangemaster CRF, kjent for sin fantastiske optikk, ble brukt som grunnmodell for den optiske og mekaniske konstruksjonen av Leica Pinmaster. Meget enkel betjening med kun en knapp. Trykk en gang for å aktivere laseren, trykk en gang til og du får avstanden til objektet du peker på.

Målingen gjøres med en usynlig, øyesikker laserstråle og du kan måle helt ut til 700m. Avstanden leses rett ut på LED panelet i kikkerten. Leica Pinmaster har en 7x forstørrelse og et synsfelt på 115m på 1000m avstand. Okularet har diopter korreksjon og er lett å bruke med briller.

Det karbonforsterkete, lette kunststoffhuset er konstruert for å tåle røft utendørs bruk og er vanntett/trykktett til 1m dybde. Leica Pinmaster leveres med veske, batteri og nakkerem.