kr9,990 Inkl. frakt & mva

Kite LYNX HD+ 10×42

Håndkikkert med ytelser langt over sin prisklasse

Denne kikkerten er en liten revolusjon. Aldri før har vi sett gjennom en kikkert med så god optisk kvalitet i denne prisklassen, og man skal LANGT opp før man kan begynne å sammenligne!

Meget lett og kompakt design
Verdensledende på synsfelt (122m)
Kite Permavision (vann- og støvavvisende)
Hundre prosent vanntett og nitrogenfylt
Aluminium “vri-opp” eyecaps
Vekt: 700g
30 års garanti

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Produktnummer: 8238 Kategorier: , , , Stikkord: , , , ,

Verdens ledende kombinasjon innen optisk og ergonomisk ytelse.

De optiske egenskapene til KITE LYNX HD + -serien er virkelig unike og et resultat av topp moderne teknikk. Dette instrumentet er utformet for å tilby en perfekt naturlig fargegjengivelse og vidvinkel utsikt som ingen andre kikkerter vil matche. Den utsøkte vidvinkelsvisningen lar deg gjøre raskere observasjoner og bestemninger, og vil heve visningskomforten og kvaliteten på bildesansen til usett nivå.

På grunn av det revolusjonerende optiske systemet Kite-optikk har laget, er LYNX HD + bokstavelig talt laget for å være egnet under alle forhold og omstendigheter. Dette instrumentet går utenfor grensene for andre kikkert og gir deg stor fordel når du observerer både på lange og korte avstander. Du vil se raskere på lange avstander med små referansepunkter, for eksempel observasjon av fugler på himmelen eller over havet. Du vil føre tilsyn med en økt mengde detaljer, og også på kortere avstander og i tettere områder som skog vil du ha bedre orienteringsevne, se raskere og fange de viktige detaljene ut av sentrumsbildet som ellers ville gått glipp av.

LYNX HD + er virkelig fantastisk, for til tross for all sin optiske teknologi, er den en av de minste og letteste kikkertene som noensinne er laget. LYNX HD + 30mm-klassen er så kompakt, den passer til lommene på vesten din. LYNX HD + 50mm-klassen, som er bygd for topp ytelse, er ikke større eller tyngre enn de fleste 42mm kikkert på markedet, og tilbyr og like stort synsfelt. For første gang noensinne kan du glede deg over de fantastiske mulighetene for høy lysinnsamling av kikkert med stor diameter, uten de tradisjonelle ulempene som vekt, størrelse og et lite felt.

LYNX HD + går virkelig over grensene, og til og med utover tradisjoner.

Verdensledende synsfelt
Ultralett
Ultra kompakt
Nøytral fargegjengivelse
HD optisk system
KITE PERMAVISION (avvisende vann-skitt)
KITE PERMARESIST (forbedret ripemotstand)
eyewups av aluminium, selvflyttbare
KITE MHR Advance + belegg
Fullt vanntett og nitrogenfylt
30 års garanti
inkludert linsedeksler, stropper og veske