kr11,000 Inkl. frakt & mva

Helsport Lofoten Superlight 2 Camp

Superlett 3-sesongstelt til 2 personer

Lofoten Superlight 2 Camp er et av våre superlette fjelltelt. Tunnelteltet kommer med alle funksjonene du behøver i et 3-sesongstelt og muligheten for å åpne hele fronten gjør det verdt å lete litt ekstra etter den perfekte teltplassen.

Høydepunkter

  • Vekt: 1,98 kg
  • Mål pakket: 40×16 cm
  • Antall personer:2
Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Helsport Lofoten Superlight 2 Camp

Ultralett og praktisk 3-sesongs tunneltelt. Lofoten Superlight 2 camp er lettvekt versjonen av Lofoten Pro Camp teltet til Helsport. De er begge gode valg for deg som setter pris på romslighet, god plass i forteltet og stor teltåpning som tar deg enda tettere på naturen. Alle teltets detaljer er tatt hånd om samtidig som det er designet for å veie minst mulig.

Dette gjelder ikke bare teltduken, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler bidrar til å redusere teltets totale vekt til det minimale og resulterer i et fantastisk, ultralett 3-sesongstelt. 2-manns teltet opptar lite plass i sekken og gir deg beskyttelsen du trenger på turer i fjell og skog. Kombinasjonen av lav skjørtventil ved bakken samt to høytstående ventiler, sørger for godt inneklima i tunnelteltet. Helsportteltet er romslig med generøst innvendig volum, og god plass til oppbevaring av utstyr i forteltet, som kan åpnes helt for svært god utsikt.

Lofoten Superlight 2 camp byr på en god kombinasjon av lav vekt, romslighet og god beskyttelse i vær og vind. Et ultralett fjelltelt for 2 personer som tar minimalt med plass i ryggsekken.

Høydepunkter

  • Lette stoffer, komponenter og løsninger
  • Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting
  • Enkelt oppsett med fargekodede stenger/stangkanaler og egenutviklet stangkopp
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind