kr1,890 Inkl. frakt & mva

Helsport Fjellduk Pro Mt. Camo

Fjellduk Pro er en fleksibel fjellduk du alltid kan ha i sekken

Høydepunkter

  • Avtagbare hette
  • Avtagbare ermer
  • Stoff med aluminiumsbelegg
  • Kobbelbar glidelås; kobles med flere duker
  • Glidelåsklaff
  • 5000 mm vannsøyle

 

Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Helsport Fjellduk Pro Mt. Camo

Fjellduk Pro er en svært lett og anvendelig uforet fjellduk. Denne fungerer like bra som vindsekk til vinterturene, som til tarp under lunsjen på de mest regnfylte dagene på jakt eller tur. Fjellduk Pro dekker mange behov og kan kobles om til å brukes på post, som poncho, tarp, soveposeovertrekk eller vindsekk, samt utallige andre måter. Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at den gjør det mulig å sitte på post over mange timer.

I tillegg kan fjellduken være helt nødvendig ved ulykker, skader eller om man skulle bli overrasket av kraftig uvær. Den er også perfekt som varmekilde for en kald og våt hund eller beskyttelse av vilt under slakting. Er du heldig og får lov, kan den også benyttes som duk på middagsbordet.

Det medfølger avtakbar hette og armer, som gir ekstra bevegelighet når du bruker kikkert og våpen. Hetta og armene festes med glidelås som sikrer at vann ikke trekker inn i duken, samtidig som den hindrer armene fra å gli ned. Alle glidelåser er dekket med klaff. Ytterduken er i Polyamide med hele 5000mm vannsøyle.

Vekt: Duk: 575 g Hette + Armer: 200 g Totalt: 775 g

Volum pakket: 12×25 cm

Mål: Utbrettet cm: 160×230 Som vindsekk cm: 115×160 Som pose-overtrekk: 80×230