kr5,990 Inkl. frakt & mva

Harkila Moose Hunter jakke

Lydløst, vanntett og lett – MossyOak Break-Up Country/Orange Blaze

Pakkbar hette
Radio lommer på begge sider
Ventilert grlidlås
Justerbare erme og fald

Nullstill
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Varenummer: I/A Kategorier: , , , , , Stikkord: , , ,

Elgjakt krever planlegging og utholdenhet. Forbered deg på å tilbakelegge store avstander, krysse bekker og elver og tilbringe timevis i frysende kulde og regn for å nå målet ditt. Härkilas Moose Hunter-sett er perfekt for å takle nettopp slike forhold.

Lett og lydløs jakke i Moose Hunter-serien. Med 100% vanntett og vindtett GORE-TEX-teknologi og kamuflert i MossyOak Break-Up Country / MossyOak OrangeBlaze, er den ideell for det skandinaviske landskapet.

Vanntett, vindtett og pustende membran i meget høy kvalitet. Glidlås som går begge veier for enkel justering av jakken for justeringer i krevende sittestillinger. Ventilasjon under armene, laminert vanntett glidlås. Justerbar stropp på leggen for å skape mer plass rundt kneet. Ideell for jakt som krever omfattende bevegelsesfrihet.

Serien inneholder blant annet jakke, bukse, vest, fleecejakke, caps, lue og hansker. Det er lydløst og lett med vanntett GORE-TEX®-membran og kamuflasjemønsteret Mossy Oak Break-Up® Country™. Settet gir deg det du trenger for å prestere når det gjelder – øyeblikk du aldri vil glemme.

Størrelse

, , , , , ,

Du liker kanskje også…