kr10,000 Inkl. frakt & mva

Garmin Xero® S1 Trapshooting Trainer

Sørg for at hvert skudd teller
    • Garmins første mobile treningsenhet1 til leirdueskyting. Fanger hvert skudd, gir umiddelbar tilbakemelding. Lagrer poengsum på den hanskevennlige berøringsskjermen, med fem farger, lesbar selv i sterkt sollys
    • Analyser skuddposisjon i forhold til leirdue, reaksjonstid og leirdueavstand for både treff og bom for å forbedre nøyaktigheten din
    • Fire driftsmoduser for at skyttere på ulike ferdighetsnivåer kan få verdifull innsikt i styrkene og svakhetene sine
    • Parkobles med Xero® S-appen for å sjekke poeng, se prestasjonsmålinger, spore historiske tendenser og mer
  • Opptil 8 runder (2.5 timer) med batterilevetid per lading
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Få mest mulig ut av treningen

Jobb med å bli mer nøyaktig under skytingen med den robuste Xero S1. Dette er den første treningsenheten for skyttere som gir umiddelbar tilbakemelding og lagrer poengsummen for alle skuddene dine. Med Xero S1 kan du se detaljert informasjon, for eksempel skuddposisjon og reaksjonstid umiddelbart etter hvert skudd på berøringsskjermen med fem farger. Bruk Xero S-appen til å se gjennom poengsummer og prestasjonsmålinger organisert etter hendelse, sted og standplass.

Få mest mulig ut av treningen

Robust design

Den mobile treningsenheten støtter deg uansett vær. Xero S1 leveres med eget stativ og kan også monteres på et hvilket som helst standard stativ. Det vannbestandige polykarbonathuset gjør det egnet for nesten alle miljøer.

Fargeberøringsskjerm

Få med deg alle detaljene fra hvert skudd, og motta øyeblikkelig tilbakemelding på en berøringsskjerm med fem farger som er lesbar i sollys og som også kan brukes med skytehansker.

Fargeberøringsskjerm

Umiddelbar tilbakemelding

Få greie på tidspunkt og hvor nøyaktig du traff (eller bommet på) leirduen. Xero S1 gir umiddelbar tilbakemelding for hvert skudd, inkludert skuddplassering relativt til leirduen, hvor langt unna leirduen var ved avtrekkertrykket, skuddhastighet og reaksjonstid.

Umiddelbar tilbakemelding

Før score

Xero S1 lagrer automatisk poengsummen for alle treff og bommer. Synkroniser poengsummene dine til Xero S-appen, og gå gjennom historikken for prestasjonsmålinger, poengsummer og skytetendenser basert på dato eller sted. Dette lar deg lære nøyaktig hvordan du kan forbedre ferdighetene dine når du skyter mot bevegelige mål og i leirdueskyting.

Før score

Ikke bare for leirdueskyttere

Nå kan alle skyttere opprettholde ferdighetene sine utenom sesongen. Bruk presisjonen til Xero S1 for å optimalisere haglens ytelse, bidra til å redusere skuddsår og forbedre den generelle plasseringen av skuddene.

Ikke bare for leirdueskyttere

Flere driftsmoduser

Forskjellige enhetsmoduser gjør at Xero S1 kan brukes til lydløs datainnsamling i godkjente skytearrangementer og ligakonkurranser i leirdueskyting, eller gi tilbakemelding i sanntid når du vil øve. Du kan konkurrere mot venner eller lære hvordan du optimaliserer hagle-/choke-/skuddkombinasjon for å forbedre ferdighetene dine.