kr7,700 Inkl. frakt & mva

Garmin quatix® 6 GPS

EN KLOKKE SOM SER FLOTT UT BÅDE PÅ LAND OG TIL SJØS

Garmin presenterer quatix 6, neste generasjons maritime GPS-smartklokke, spesialutviklet for livet på vannet. quatix 6 kombinerer det beste fra Garmins velkjente fenix 6 serie, med spesialfunksjoner for båt, fiske og seiling. GPS-smartklokken er enkel å koble opp mot kompatible kartplottere og annen maritim elektronikk. Når quatix 6 er tilkoblet kan du styre autopilot, streame båtdata, utnytte funksjoner for regattaseiling, styre Fusion-Link™ entertainment system og mye mer. quatix 6 leveres i et robust og stilig design, og er preprogrammert med en rekke ulike aktivitetsprofiler for sport og friluft. Noen eksempler er paddleboarding, roing, kajakkpadling, golf, turgåing, sykling, løping, langrenn med mer.

I esken:

  • quatix® 6
  • Titanrem
  • Cirrus blue silikonrem
  • Ladekabel
  • Documentation
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med
Varenummer: 010-02158-91 Kategorier: , Stikkord: , ,

Aktivitetsmåling2 og et stort antall trådløse funksjoner gjør quatix 6 til en GPS-smartklokke i et stilig design som kan brukes døgnet rundt. Hold deg oppdatert og få varsler om telefonanrop, sms, e-post og mer via smartvarsler3. Med Garmin Pay™, som er en kontaktløs betalingsløsning4, kan du betale uten å behøve å ha med deg betalingskortene dine. I quatix 6 kan du lagre opp til 2000 sanger, synkronisere spillelister fra flere populære musikkstreamingleverandører5 og høre på musikk uten å behøve å ha med deg telefonen.

quatix 6 er fullspekket med maritime funksjoner. Ved paring med Garmin-elektronikk ombord kan du streame NMEA® 2000-data og få sensorinformasjon om fart, dybde, temperatur, vinddata og mer – rett på håndleddet, uansett båttype. Som for tidligere quatix-modeller kan klokken pares med autopiloten ombord og benyttes som fjernkontroll. Dette betyr at du kan endre kurs, aktivere spor eller styremønster og følge GPS-ruter via klokken.

Med quatix 6 er det enkelt å markere og lagre veipunkter, uansett hvor du befinner deg på båten, uten å stå ved kartplotteren. Klokken kan også benyttes for å styre underholdningssystemet ombord via appen Fusion-Link Lite. quatix 6 støtter også BlueChart® g3-sjøkart med integrerte Navionics®-data, som kan benyttes for navigering, eller som et navigasjonsverktøy å ha i reserve, om man ikke er tilkoblet kartplotter.

Via en kompatibel smarttelefon kan du også motta aktuell informasjon om tidevann. En annen nyttig funksjon er tilkoblet ankeralarm, som varsler om båten driver. Behøver du hjelp beregner en kalkulator hvor mye ankerline du skal slippe ut. Ved fiske finnes det en konkurransetimer og en fangstlogg slik at du til enhver tid kan ha oversikt på antallet fisk som er fisket før det er på tide å kjøre tilbake for innveiing.

For seiling er quatix 6 preprogrammert med SailAssist™-funksjoner, dette viser forbedrede funksjoner ved regattaseiling såvel som en virituell startlinje, avstand til start, nedtellingsklokke og bauteguide.

quatix 6 leveres også med pulsmåling på håndleddet2, med døgnkontinuerlig stressmåling, og pulsmåling under vann ved svømming og Pulse Ox6 som måler oksygeninnhold i blodet. Pulse Ox gir også støtte for avansert søvnovervåking og akklimatisering om man er i høyden. Informasjon samles i Body Battery™ funksjonen som viser kroppens energinivåer og status på disse. Dette kan gi hjelp til planleging av trening, hvile og søvn.

quatix 6 leveres med en stor 47 millimeter 1.3″ fargeskjerm med LED-bakgrundslys, som gir muligheten til å lese av data under alle lysforhold. Klokken er vanntett ned til 100 meter7, og er utviklet for å tåle allsidig bruk. Med opptil 14 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, 24 timer i GPS-modus og opptil 60 timer i UltraTrac™ modus er dette nok for de aller fleste. Den nye funksjonen Power Manager gir også mulighet for å styre innstillingene og sensorbruk, slik at baterikapasiteten kan økes avhengig av ønsket funksjonalitet.

Du liker kanskje også…