kr6,490 Inkl. frakt & mva

En håndholdt GPS du kan bruke hvor som helst og når som helst

  • NYHET GPS og GLONASS – raskere og bedre satellittilkobling
  • 4-tommers skjerm med dobbel skjermretning som er optimalisert for utendørsbruk – Garmins største håndholdte skjerm gir strålende synlighet, slik at du lett kan lese det som står på skjermen under alle forhold
  • NYHET Leveres med flott forhåndsinstallert innhold, for eksempel et rekreasjonskart over Europa, 250 000 geocacher fra Geocaching.com og BirdsEye-satellittbilder med ett års gratis abonnement1
  • NYHET Ny sporstyrer som gir en bedre brukeropplevelse og bedre kontroll
  • NYHET Kamera med 8 megapiksler – for geokodede bilder med høy oppløsning
  • Svært allsidig navigering uansett hvor du er – svært allsidige funksjoner, skjerm og montering
  • Barometrisk høydemåler og 3-akset kompass
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med
Varenummer: 010-01534-12 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Få den store oversikten

Montana 680t har en 4-tommers berøringsskjerm med dobbel skjermretning som er optimalisert for utendørsbruk. Skjermen gir strålende lesbarhet under alle slags lysforhold. På grunn av berøringsskjermens enkle brukergrensesnitt bruker du mindre tid på å lete etter informasjon og får mer tid til å nyte turen. Eventyrere kommer til å elske Montanas ekstra store skjerm som gir strålende lesbarhet takket være store datafelter og lett synlige kartfunksjoner. Montana 680t er både slitesterk, vanntett og bygget for å motstå elementene. Støt, støv, smuss, fuktighet og vann er ikke noe problem for denne robuste navigasjonsenheten2.

Ta geokodede bilder

Ta vare på minner og lagre posisjoner med Montana 680t-enhetens oppgraderte digitale kamera med 8 megapiksler. Hvert bilde geokodes automatisk med posisjonen der det ble tatt, og dermed kan du senere enkelt navigere tilbake til det stedet. Ta og vis bilder i liggende eller stående retning. Hold orden på bildene dine, og se hvor de ble tatt på et kart ved hjelp av BaseCamp™. Sett inn et microSD™-kort som gir større lagringsplass for bilder og mulighet til å vise bilder fra andre enheter.

Behold dekningen

Med den nye høysensitive GPS- og GLONASS-mottakeren, finner Montana 680t posisjonen din raskt og presist, og den opprettholder den selv i tett skog eller dype daler. Fordelen er åpenbar – uansett om du befinner deg i en dyp skog eller bare nær høye bygninger og trær, kan du stole på at Montana 680t hjelper deg med å finne veien når du trenger det som mest.

Del trådløst

Med Montana 680t kan du dele veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre brukere av kompatible GPS-enheter fra Garmin. Trykk bare på Send for å overføre informasjonen til andre enheter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.