kr4,790 Inkl. frakt & mva

Håndholdt GPS med satellittkommunikasjon og Iridium dekning

  • Send og motta tekstmeldinger når du ikke har mobildekning1
  • Send en interaktiv SOS-melding til GEOS, det døgnåpne overvåkingssenteret for redningstjenester
  • Spor og del posisjonen din med familiemedlemmer og venner
  • Parkoble med mobilenheter2 ved å bruke den kostnadsfrie Earthmate® app for å få tilgang til blant annet nedlastbare kart3 og flyfotografier i farger
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med
Varenummer: 010-01735-00 Kategorier: , Stikkord: , , , , , ,

Utforsk overalt. Kommuniser overalt.

Takket være den verdensomspennende dekningen til Iridium-satellittnettverket, har du muligheten til å utveksle tekstmeldinger eller sende e-post. Du kan også legge ut meldinger på sosiale medier og kommunisere med andre inReach-enheter.

Hvis det skulle oppstå en farlig situasjon, kan du bruke inReach-enheten til å sende en SOS-melding til det døgnåpne overvåkingssenteret og utveksle tekstmeldinger om utviklingen av situasjonen, og du kan også motta profesjonelle råd og en bekreftelse på at hjelpen er underveis.

Når du reiser utenlands, er det mange ting du må tenke over for å gjøre reisen til en flott opplevelse. Med et inReach-abonnement kan du reise i den visshet om at du alltid har dekning, at du kan kommunisere med familiemedlemmer og venner og at du kan be om hjelp hvis du havner i problemer. Føl deg trygg og fri til å utforske det ukjente.

Ingen mobildekning? Ikke noe problem.

inReach SE+ gir deg verktøyene du trenger for å holde deg i kontakt med omverdenen. Du trenger ikke bekymre deg for om du har mobildekning eller ikke. Enheten fungerer overalt, så du er aldri utenfor rekkevidde.

Hvem svarer på SOS-meldingen min? Det er det GEOS som gjør.

GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt 24 timer i døgnet hver eneste dag for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Mens hjelpen er underveis, fortsetter GEOS å kommunisere med deg for å gi deg oppdateringer og viktig informasjon helt frem til du har blitt reddet.

Spor og del posisjonen din

Slå på sporingsfunksjonen på inReach SE+ og gi familiemedlemmer og venner muligheten til å følge med på hvor du befinner deg med en datamaskin eller mobil enhet ved hjelp av MapShare®-portalen. inReach-enheten sender veipunkter i forhåndsvalgte tidsintervaller, slik at familie og venner kan spore posisjonen din på nettet. Du kan også invitere venner og familiemedlemmer til å bruke MapShare til å finne inReach-enheten din. De vil da kunne se GPS-posisjonen din og spore bevegelsene dine, og dere kan utveksle meldinger mens du er på farten. Du kan til og med bygge inn MapShare-siden din i en blogg, på et nettsted eller i sosiale medier.

 

IPX7 Vann og støtsikker
Bluetooth-kompatibel
Innebygd 2 GB
Send en interaktiv SOS-melding til døgnåpent overvåkingssenter for redningstjenester
Du kan sende og motta meldinger på SMS, e-post og sosiale medier
Du kan kommunisere med andre inReach-brukere og utveksle posisjoner
MapShare®-portalen lar deg spore og dele posisjoner med de du ønsker
Værmeldinger for gjeldende posisjon og planlagte destinasjoner
Virtuelt tastatur for egendefinerte tekstmeldinger
Del og send veipunkter til MapShare-portalen underveis på turen
Batteri: Innebygd Lithium Ion
Batteritid: Opptil 100 timer i 10-minutters sporingsmodus (standard), opptil 75 timer i 10-minutters sporing med 1-sekunds loggføring, opptil 30 dager i strømsparingsmodus med 30-minutters intervaller og opptil 3 år i standbymodus
Skjerm oppløsning: 200 x 265 piksler
Skjerm størrelse (BxH): 3,5 x 4,7cm, 2,31 tommer
Mål (HxBxD): 16,4 x 6,8 x 3,8cm
Vekt: 213g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.