kr12,890 Inkl. frakt & mva

G Loomis NRX Roaring River Green 14 # 9/10

En ordentlig kastekanon med ressurser til å takle store fluer og synkeliner. Stanga er tøffere enn en tradisjonell åtter, uten å være tung og krevende. Tvert imot er den meget lettkastet og glimrende til spey / underhåndskast! Kåret til Beste Nye Fluestang under ICAST 2011, den største fiskemessen i USA.

Aksjonen kjenner vi igjen, det er typisk Loomis. Lett topp, hurtig midtparti og progressiv kraftig bunndel. Kasteopplevelsen preges av lett og hurtig oppspenning, og meget presise stopper: Når du stopper stanga, stopper også stangtoppen. Disse kontante, presise stoppene gjør at du får historisk ryddige og trange snørebukter med NRX.

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med

Med NRX materiale i toppen, sammen med GL3 grafitt i de nederste stangdelene utgjør denne vår serie – Pro4X. Den er prisgunstig for alle og er rett og slett vakker å se på. Aksjonene derimot, er tilnærmet lik NRX-serien.

Denne stangserien representerer ikke bare en ny metode å bygge stenger. Den tilfører også fluekastingen noen nye elementer; først og fremst følelsen av å yte lite kraft, og likevel få godt betalt i form av kastelengder og kontroll. Tildels samme grafitt som GLX, bygget med mye mindre bindemiddel gir NRX større hastighet og lavere egenvekt.

• Nano Resin Technology gjør stengene 15-20% lettere og 20% sterkere enn GLX
• Recoil ION-belagte ringer
• Lett snellefeste av karbon og aluminium
• H-D korkhåndtak for bedre grep og følsomhet
• Leveres i stangtrekk av microfiber og tube av karbon