kr13,990 Inkl. frakt & mva

G Loomis NRX Roaring River Green 15 #10/11

En ordentlig kastekanon med ressurser til å takle store fluer og synkeliner. Stanga er tøffere enn en tradisjonell åtter, uten å være tung og krevende. Tvert imot er den meget lettkastet og glimrende til spey / underhåndskast! Kåret til Beste Nye Fluestang under ICAST 2011, den største fiskemessen i USA.

Aksjonen kjenner vi igjen, det er typisk Loomis. Lett topp, hurtig midtparti og progressiv kraftig bunndel. Kasteopplevelsen preges av lett og hurtig oppspenning, og meget presise stopper: Når du stopper stanga, stopper også stangtoppen. Disse kontante, presise stoppene gjør at du får historisk ryddige og trange snørebukter med NRX.

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med

Perfekt allrounder! Det beste som kan kjøpes?! Lettere, sterkere og spenstigere enn noe annet er det som er karakteristikken av denne serien fluestenger.

Denne stangserien representerer ikke bare en ny metode å bygge stenger. Den tilfører også fluekastingen noen nye elementer; først og fremst følelsen av å yte lite kraft, og likevel få godt betalt i form av kastelengder og kontroll. Tildels samme grafitt som GLX, bygget med mye mindre bindemiddel gir NRX større hastighet og lavere egenvekt.

• Nano Resin Technology gjør stengene 15-20% lettere og 20% sterkere enn GLX
• Recoil ION-belagte ringer
• Lett snellefeste av karbon og aluminium
• H-D korkhåndtak for bedre grep og følsomhet
• Leveres i stangtrekk av microfiber og tube av karbon