kr9,590 Inkl. frakt & mva

G.Loomis NRX Green 10’ #7 NativeRun

G.Loomis NRX Green 10’ #7 NativeRun fungerer for deg som jakter storlaks på enhånds. En kastekapasitet og kontroll du ikke trodde var mulig uten å bruke tohånds. Og den er slett ikke er tungt å kaste med. En litt roligere aksjon sammenlignet med åtteren gjør stanga lett håndterlig for de aller fleste. Monter synk4 på snella, koble på en kort fortom og en monstertube i enden og du behersker til og med tidligfisket i de store elvene med denne stanga.

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med
Varenummer: 107785 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , ,

Lett egenvekt, rask aksjon og lite kraftkrevende, og man får godt betalt i form av kastelengder og kastekontroll. NRX er ekstremt responderende og følsom, og det har aldri vært så lett å kjenne selv det minste lugg fra en sky fisk. Og det har aldri vært så lett å lade stangen til lange og presise kast.

NRX kjennetegnes av lett topp, hurtig midtparti og progressiv kraftig bunndel. Kasteopplevelsen preges av lett og hurtig oppspenning, og meget presise stopper; Når du stopper stanga, stopper også stangtoppen. Disse kontante, presise stoppene gir ryddige og trange snørebukter. NRX har større hastighet og lavere egenvekt sammenliknet med GLX.

• Nano Resin Technology gjør stengene 15-20% lettere og 20% sterkere enn GLX
• Recoil ION-belagte ringer
• Lett snellefeste av karbon og aluminium
• H-D korkhåndtak for bedre grep og følsomhet
• Leveres i stangtrekk av microfiber og tube av karbon

NRX ble kåret til Beste Nye Fluestang under EFFTEX 2010 og ICAST 2010. EFFTEX er den største fiskeutstyrsmessen i Europa og ICAST er den største i USA.