kr11,790 Inkl. frakt & mva

G.Loomis Asquith 9 #6

Ny toppmodell fra G.Loomis. Asquith har rask aksjon, og er utstyrt med myk topp for å gi deg den perfekte godfølelsen og presisjon på alle kastelengder. Den ekstremt kraftfulle stangserien kjennes meget lett ut i hånden og har lett svingvekt.

Asquith er utstyrt med 1 – 2 nyutviklede Titanium SiC guide-ringer som gjør at du skyter linen bedre, samt fleksible nikkel/titan snakeringer av beste kvalitet.
Korkhåndtakene er designet av Steve Rajeff. Fra klasse #7 og oppover er det fullwells håndtak som er gjort litt smalere i bakkant enn på andre tilsvarende modeller. Dette er gjort for å få ringfinger og lillefinger nærmere håndbaken noe som gir mer kraft og bedre komfort under fisket spesielt ved lange kast. Snellefestet, spesialdesignet av Shimano, er av typen Double Uplocking Aluminium – meget solid og lett i vekt.

Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste
Kjøp nå med
Varenummer: 107798 Kategorier: , , , , Stikkord: , ,

Legenden og World Casting Champion Steve Rajeff fintuner designen, og Shimano produserer blanksen i Japan. Den ferdige blanksen blir så sendt til G.Loomis fabrikken i Woodland, Washington, der stengene ferdigstilles.

Hemmeligheten bak stangens aksjon er Shimanos Spiral-X teknologi. Spiral-X er unikt i forhold til konvensjonelle fluestenger i dagens marked.

Prosessen består i å benytte en spesiell grafitt-tape, kalt Infinity tape, som er surret rundt mandrillen med 45 graders vinkel. I neste steg legges Muscle Carbon, og til slutt en ny runde med Infinity tape, men med motsatt 45 graders vinkel i forhold til første lag slik at det blir et X-mønster.
Resultatet av denne teknologien er at man bygger Asquith med 15-20% mindre grafitt, og likevel oppnår samme styrke som NRX-serien, – NRX som erfaringsmessig er en av de absolutt sterkeste stengene i dagens marked.

En annen fordel med Spiral-X er at den stopper vridninger i blanksen under belastning slik at stangen alltid gir best mulig ytelse. Dette gir en retningsbestemt kraftoverføring, presise kast og god kontroll under kjøring av fisk. Spiral X sikrer også at fibrene ikke presses sammen slik at stangen blir oval i bøyningspunktet og dermed svakere. Med andre ord, Asquith er en fiskestang som leverer i felten.