kr6,390 Inkl. frakt & mva

Chevalier Pointer Chevalite Sett Women – Grønn

Støysvak jakke og buksesett med stretch – god lufting– vanntett og vindtett Vannsøyle: 20 000 mm Pusteevne: 20 000 g/m2/24t
Vipps
Legg i ønskeliste
Legg i ønskeliste

Product description

Pointer Chevalite Jacket 3.0 til dame er en støysvak og behagelig skalljakke i børstet stretchmateriale. Denne jaktjakken er vanntett og vindtett takket være vår Chevalite-membran og teiping av samtlige sømmer. Foran har jaktjakken en vannavvisende toveis glidelås fra YKK. Pointer 3.0-jakken har en rekke praktiske funksjoner, blant annet romslige, fleecefôrede hengelommer, belglommer med fleecefôr, doble radiolommer og en stor rygglomme. Inni jakken er det en innerlomme med glidelås til oppbevaring av nøkler og lignende. Denne skalljakken har svært gode luftemuligheter med toveis glidelås foran og glidelåser under begge armene. En trykknapp i falden foran holder forstykkene på plass selv om glidelåsen foran åpnes for lufting. Jakken er beregnet på aktivitet og bevegelighet med sitt myke stretchmateriale og sin ergonomiske passform med blant annet formsydde ermer. Den har forsterkning på skulder- og albuepartier. Vidden kan justeres på både fald og mansjetter. Jakken har en romslig hette med toveis justering som får hetten til å sitte tett rundt hodet med et enkelt enhåndsgrep. Hovedmaterialet og de to ulike fôrstoffene er laget av resirkulert polyester.
Buksen:
Pointer 3.0-jaktbuksen har en ekstra høy linning som ligger behagelig mot ryggen. Dermed unngår du at det oppstår gliper, eller at buksen glir ned når du setter deg eller beveger deg i ulendt terreng. På utsiden av buksebena er det luftemuligheter i form av åpninger med glidelås. Linningen har både beltehemper og knapper til bukseseler. Pointer 3.0-buksen har praktiske og gjennomtenkte lommer, blant annet fleecefôrede håndlommer og romslige benlommer på begge sider. I høyre benlomme er det en mobillomme i netting, og i den venstre er det en elastisk patronholder. Buksen har en ergonomisk passform med formsydde knær og kan justeres under knærne og nederst på bena. En krok på innsiden av falden gjør det mulig å feste buksen til jaktstøvlene, slik at buksebenet ikke glir opp. Hovedmaterialet og de to ulike fôrstoffene er laget av resirkulert polyester.
Buksestr

, , , , ,

Jakkestr

, , , , , ,